Sayın Adnan Oktar'ın Yeni Açıklamaları (14 Kasım 2016; 14:00)

DECCALİYET AKLI ZAYIF OLAN İNSANLARI ENANİYET TELKİNİ YAPARAK KONTROLÜ ALTINA ALIYOR. DECCALİN HİPNOZ VE BÜYÜSÜ BÖYLE OLUYOR

Mesela böyle münafıkların içerisinde en azılılarını seçiyorlar, Müslüman cemaatlerin içine gönderiyorlar. Oradaki mesela genç kızları kandırmak için, ‘ya’ diyor ‘sen bayağı zekisin bu topluluk içinde, çok akıllısın sen kendinin farkında mısın?’ diyor. İblis gibi. ‘Bak seni kimle görüştüreceğim?’ diyor. İngiliz derin devletinden birisiyle görüştürüyor İngiltere’de. İngiliz aksanıyla o onunla konuşuyor, o onunla konuşuyor ‘sen dehaymışsın, arkadaşım bana söyledi’ diyor. ‘Ben de şimdi konuştum senin dahi olduğunu anladım’ diyor. ‘Sen olağanüstü bir insansın’ diyor. ‘Bu İngiliz imparatorluğu içerisinde senin büyük bir yerin olması gerekiyor’ diyor. ‘Sen kendinin farkında mısın?’ diyor. Böyle sıradan birisi de olduğu için ilk defa bir enaniyet ve büyüklük hissi karşısına çıkınca, şeytanın da iğvasıyla akıl almaz bir manyak boyuta giriyor bu sefer, deliriyor. ‘Ben ne kadar büyükmüşüm de haberim yokmuş’ diyor. Ondan sonra tut adamı tutabilirsen, azılı deli oluyor. ‘Bak’ diyor seni mesela ‘bakan hanım onunla görüştüreyim’ diyor. Bakanla görüştürüyorlar. ‘Biz seni çok seviyoruz’ diyor. Kardeşim, adam senden bir kere ırk olarak nefret ediyor ve Allah’a inanmıyor nasıl sevsin seni? İnanıyor ona. ‘Sonsuz sadakatle sonsuza kadar senin yanındayız’ diyorlar. Fakat belirgin bir şey olması için de 2023 tarihini veriyor deccal taraftarları. Bakın Mehdiyet 2023 diyor. Deccaliyet de 2023 diyor. Görüyor musunuz imtihanı?

 

İNGİLİZ DERİN DEVLETİ MÜNAFIKLARI TAM TESPİT EDİYOR, AŞAĞILIK VE KARAKTERSİZ OLDUKLARINI BİLDİĞİ İÇİN ONLARI KULLANMAKTA ÇOK KARARLI OLUYOR. PKK'YI KULLANMAKTAKİ KARARLILIKLARININ SEBEBİ DE BUDUR

Münafıklar İngiliz derin devletinin hiç böyle kaçırmadıkları, hiç zayi etmedikleri bir topluluk. Bir tanesini bile zayi etmiyorlar, hiç kaçırmıyorlar hepsini kullanıyorlar. Nerede münafık varsa çok önemli görüyorlar. Münafıklarda büyüklük hissi içinde olduğu için, büyüklük onlar için önemli bir konu olduğu için onlara ücretsiz gıda vermiş oluyor. Onun tek gıdası büyüklük olduğu için onu sürekli büyütüyor, o büyüdükçe ona hizmeti daha da güçleniyor.

Onlar da onların ahlaksız olduğunu biliyor aslında, onlar da onların vatanını, milletini satan, kahpe, arkadaşlarını satan bir alçak olduğunu biliyor. İslam’a, Müslümanlara hainlik yapan bir kahpe olduğunu biliyor ama tam aradığı o işte. Öyle adamın kullanılması gerektiğine inanıyorlar ve onları çok yetenekli görüyorlar. Mesela PKK’yı kullanmadaki kararlılıkları o yüzden. Nerede it, kopuk, aşağılık, köpek varsa, haysiyetsiz, şerefsiz, namussuz PKK içerisinde böyle yalaka bir sistemle oturdukları için İngiliz derin devleti bunları titizlikle bir tanesini bile zayi etmeden kullanmak istiyor. Çünkü bu kadar alçağı bir arada bulmaları mümkün değil, çok zor. Mesela Türkiye’nin münafıklarını topluyorlar efendim Pakistan’ın, Hindistan’ın, Ürdün’ün münafıklarını topluyorlar ama PKK bir toplu münafık ordusu olduğu için onlar için çok kıymetli. Onun için ‘sakın ateş etmeyin, dokunmayın, yanlarına yanaşmayın’ bütün Avrupa biliyorsunuz onları destekliyor şu an. İngiliz derin devletinin talimatıyla destekliyor. Avrupa’yı esir almış vaziyette İngiliz derin devleti.

 

MÜNAFIKLARIN BİRBİRLERİYLE HABERLEŞMELERİ İÇİN ÖZEL HAZIRLANMIŞ GİZLİ YAZIŞMA PROGRAMLARI OLUYOR, BUNLARI KULLANARAK BİLGİ AKTARIYORLAR

Kendi aralarında böyle özel şifre sistemleri oluyor. Mesela Facebook’a saat on birde giriyor bir kelime yazıyor, oradan ona o şifreyi vermiş oluyor. Şu an İngiliz derin devleti interneti müthiş kullanıyor. Münafıklara muazzam yöntemler gösteriyorlar. İnterneti kullanma ve internetin halk tarafından bilinmeyen bütün yönlerini gösteriyorlar. Mesela şifre okuma, şifre çözme, gizli yazışma, sahte hesaplar açma, sahte hesaplardan yine yeni sahte hesaplara geçme onun için muazzam bir güç gibi görünüyorlar. Gizli haberleşme sistemleri mesela münafıkların gizli haberleşme sistemleri şu an bilinmiyor yeni yeni fark ediliyor.

 

İNGİLİZ DERİN DEVLETİ MENSUPLARI HER ŞEYDE, EN AHLAKSIZ, PİSLİK İŞLERİNDE BİLE ALLAH’IN ADINI KULLANIR. BU ÇOK MANİDARDIR

Mesela cinayete adam gönderiyor. Bismillah diye gönderiyor. Halbuki Allah’a inanmıyorum diyor zaten, İslam’a inanmıyor. Ama adamı kandırmak için böyle bir yöntem. Mesela pis bir şey yapacağı vakit besmeleyle yapıyor. Mesela sapık ilişkiye giriyor, onu besmeleyle yapıyor. Kendi aralarında böyle bir sistem oluşturmuşlar. Hem azılı dinsiz hem de dindar gibi gösteriyor. Yani adamlarda müthiş bir karmaşa meydana getiriyorlar. Güya dinle de alay etmiş oluyor -tabii kendilerine göre alay etmiş oluyor. Ama aklı zayıf olan da onun hakikaten dinle yine bağlantısının kalmış olduğunu düşünüyor. Halbuki alay etmek kastıyla yapıyor o onu. Veya o aptalı kandırmak için yapıyor. Ama o aptal onu akıl edemiyor.  

 

MÜNAFIKLAR İÇİN; MÜNAFIKLARDAN OLUŞAN, ŞEYTAN ORDUSUNDAN OLUŞAN YAKIN ÇEVRE ÇOK ÖNEMLİDİR

Onların kendilerini kurtaracağını zanneder. Allah’a inanmadığı, güvenmediği için mümkün mertebe işte homoseksüellerden, dinsizlerden, ateistlerden, ahlaksızlardan, İngiliz derin devleti mensuplarından kendine geniş bir çevre yapar. Bu çevreyi yapmak için gerekirse bunlar sahte hesap da üretiyorlar. Mesela 20-30-40-50-100 sahte hesabı oluyor. Hem kendini övüyor hem de yeni mahluklarla bağlantı kurmak için o sistemi kullanmış oluyor.

 

MÜNAFIKLIKTA HAİNLİK ADETA NEFES ALMAK GİBİDİR

Münafık her an bir ahlaksızlık yapmadan rahat duramaz. On dakika bile ahlaksızlık alçaklık yapmadan duramaz. Bütün ömrü, geceli gündüzlü, sabah kalktığında hemen ahlaksızlık yapar. Akşam yattığında hemen ahlaksızlık yapmak ister. Uyandığında hemen ahlaksızlık yapmak ister. Küfürde böyle bir şey yoktur. Onun için mümin bütün dikkatini münafıklara vermesi lazım. İrili ufaklı çeşitli münafık yapılanmalar olur bazıları çok şedit olur. Mesela yüzde yüz gücünde münafıklar vardır ama bazı münafıklar yüzde bir, yünde iki gücündedir. Yani halk arasında daha düşük dozdadır münafıklar ama İngiliz derin devletine organize olan münafıklar çok eşşed oluyorlar. Yani en azgın olan en şiddetli olanlar onlardır. Mesela Firavun’la bağlantılı olan münafıklar en azgınlarıydı. Resulullah (sav) zamanında da Roma derin devletiyle bağlantılıydı münafıklar. En azgınları onlardı. İsa Mesih zamanında da yine Roma. Selçuklular döneminde Hülagü yani asrın deccaliydi. Hep ona yalakalık yapmak istiyorlardı. Yani en azılı zalimler münafıklar o devirde çıktı.

 

MÜNAFIĞIN ZEKASINA KARŞI MÜMİNİN AKLI VARDIR. MÜMİNİN AKLI KARŞISINDA MÜNAFIĞIN TÜM ÖMRÜ AŞAĞILANARAK GEÇER

Münafığa karşı tabii müminin zekası, mümin aklı devreye girer. Yani münafığın zekasıyla müminin aklı çatışır. Münafık sürekli ezilir ve aşağılanır. Yani bütün ömrü köpek gibi aşağılanmayla geçer münafığın. Ama bir türlü vazgeçmez. Resulullah (sav) zamanındaki münafıklar da mesela 900 kişiden 300 tane münafık vardı. Muazzam bir sayı. Bütün ömürleri aşağılanarak geçti. Ama münafıklıkta kararlılık kıldılar. Sonra Hz. Osman (ra)’ı şehit ettiler, Hz. Ömer (ra)’ı, Hz. Ali (ra)’ı. Yani bu alçakların öyle gözü kana da doymaz. Çok çok alçak, fitnecidirler. Münafıklıkta düstur sadece hainlik üzerine kurulu olduğu için münafık sevgiyi bile hainlik için kullanır. Yani seviyorum der ama hainlik amacıyla yapar.



DEVAMINI GÖSTER