Şeyh Nazım Kıbrısi Hazretleri'nin Vekillerinden Şeyh Ahmet Yasin Hocamız'ın Sayın Adnan Oktar'ın Talebeleriyle Yaptığı Bir Sohbet


 

- Hocamız sevgisini saygısını iletti.

Ahmet Yasin: İlk geldiğinizde selamını, şahitsiniz, ayağa kalkarak aldım.  Değil mi?

- İnşaAllah, şahidiz.

Ahmet Yasin: Sünnet olan odur. Allah razı olsun hocamızın hizmetlerinden ziyadesiyle memnunuz. Onu ifade eden bir mektup ta kendisine gönderdim zaten. Burada ne yapabiliriz dediğim vakit de, çok güzel bir gelişme, çok güzel bir ilerleme.. Komutan o.. o söyleyecek ne yapabileceğimizi ondan sonra otururuz hep beraber hizmeti yaparız inşaAllah . Biz dua ordusuyuz arkadaşlar, değil mi? Hizmet ve dua ordusu. Komutanlığı Hoca Efendi yaparsa daha yakışır ona daha münasip. Değil mi? İnşa’Allah böyle iletirseniz.. Emrettiği şekilde de istişare üzerine ne münasipse ona göre yaparız Allah’ın izniyle. Kardeşlerimize ziyadesiyle hepsine demin de tekrar ettiğim gibi, söylediğim gibi tavsiye ediyoruz ki Harun Yahya Hoca Efendinin sitelerini dinlemelerini. Sizler de şahitsiniz olaya. Çünkü o kadar anlatılır, belli ki vazifeli bir zat, görevli bir zat. E o zaman Allah-u Teala kuvvetini arttırsın demek lazım. Bu kadar maaşlı imam var, görüyoruz ki Adnan Hoca efendiye kimse beş kuruş para vermiyor.  Değil mi? O Allah rızası için gençliğini bu yola adamış. Önemli bir meseledir. Cenab-ı Allah yolunu açık etsin. Dualarımız onunla beraber.

Bizim size ve cemaatinize karşı hüsnü niyetimiz var. Allah-u Teala kuvvetinizi arttırsın, sıhhatinizi arttırsın. Yolunuzu açık etsin. Dediğim gibi komuta kademesine Allah-u Teala sizleri tayin etsin, sizler güçlüsünüz, kuvvetlisiniz, yakışıklısınız. Bizi böyle sakallarla, şalvarlarla bir yere sokmazlar zaten.. E tabii bizim yerimiz camimiz. Onun için biz dua ordusu olalım inşa’Allah arkanızdan.

- Estağfirullah Hocam siz başımızın tacısınız inşa’Allah.

Ahmet Yasin : Ricam şu: büyük hizmet yapıyorsunuz. Bütün Peygamberler de görüyorsunuz, geçmiş peygamber kıssalarını bize hikaye olsun diye anlatmadı Cenab-ı Allah, okuyup ibret alalım diye anlattı. Size de orada ibretler var. Rahmet çok olduğu için, şeytan muhakkak gelecek. Biz size dokunmamaları için dua edeceğiz, ama şeytandır bu namussuz ille bir yerden bir şeyler yapacak bir çomak sokacak. Sakın onun lafını dinlemeyin. Onun istediği tek şey vardır; ayrılık. Halbuki biz İttihad-ı İslam, bütün alemin birliği için uğraşan insanlarız. 


DEVAMINI GÖSTER

lavori simili